Контакт: 070262871 (08:00 - 21:00)

Контакт

Како можеме да помогнеме?

Дали имате прашања? Сакате да разговарате за комплициран проект? Јавете ни се! Настојуваме да бидеме во постојана комуникација со нашите клиенти додека не се заврши работата.

Бест Анаконда

Madzhari 9, Skopje
070 262 871

Отворено

Понеделник – Сабота: 8:00 – 21:00
Недела: Затворено